FeaturedKIBRIS

Banka kredisiz ve faizsiz ev sahibi olun!

Kuzey Kıbrıs emlak sektörünün öncü firması GoldMark Estates Ltd. Direktörü Erman Esentuna artan döviz kurları ve yükselen faiz oranlarının yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren kampanyalara bir yenisinin daha eklendiğini açıkladı.  “İskele’de %25 ödeme yaparak anahtarınızı teslim alacağınız projemizde, anahtar tesliminden sonra 30 ay faizsiz ödeme seçeneği ile banka kredisi almanıza gerek kalmadan ev sahibi olabilirsiniz. Üstelik 3 yıl %7 kira getirisi garantisi ile de kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı.” dedi.

GoldMark Estates Ltd. Direktörü Erman Esentuna yaptığı açıklamada “Kendi evinizde dilediğiniz zaman tatil yapmak, kalmadığınız zamanlarda ise kira kazancı elde etmeniz bu projemiz ile mümkün. Long Beach sahiline sadece 500 metre mesafede, Mağusa şehir merkezine 10 dakika sürüş mesafesinde bulunan konutlarımızda yıllık %7 kira getirisi garantisi bulunmaktadır. Ayrıca sitemiz içerisinde pek çok sosyal donatı ve aktivite alanları bulunmakta.” dedi.

Esentuna, yaptığı açıklamada “Konut fiyatının sadece % 25’ini ödeyerek evinizi teslim aldıktan sonra geriye kalan % 75 ödemeyi ister 30 ay faizsiz aylık taksitlerle veya 60 ay faizli aylık taksitlerle ödeyebilirsiniz.” dedi. Esentuna, anahtar tesliminden sonra 30 ay faizsiz ödeme seçeneği ile bankaya ve krediye gerek kalmadan ev sahibi olmanın krizin yarattığı kaçırılmayacak bir fırsat olduğuna vurgu yaptı.

Erman Esentuna, site içerisinde restoranlar, açık kapalı spor alanları, masaj salonu, SPA ve özel şifalı su havuzlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, market, güzellik salonu, çocuk bakım hizmeti ve dil okulunun bulunmasının sitenin değerini ve yaşam kalitesini artırdığını açıkladı. Sitede bulunan yarı olimpik yüzme havuzu, aqua park, kapalı yüzme havuzunun dışında Pamukkale konseptinde havuzun ise bir Kıbrıs’ta bir ilk olduğunu söyledi. Esentuna sözlerine “Ayrıca sinema, Çin lokantası, şarap evi, sahil ve alışveriş için bedava taşıma hizmeti de bulunmakta. Piknik alanlarında bulunduğu sitede kat temizlik hizmetlerinden yararlanarak kendi evinizde hem otel konforunda tatil yapma imkanını, hem de karlı bir yatırım yapmış olmanın güvenini yaşayabilirsiniz.” dedi.

Derya Atamer / MaviAjans


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber