FeaturedKIBRIS

Bakanlıktan Atlasglobal yolcuları için açıklama

Atlasglobal Havayolu’nun uçuşları durdurma kararından dolayı mağdur olan yolcular için 3 havayolu firmasıyla ek sefer düzenleniyor.

Türkiye’de faaliyet gösteren ve uçuşlarını 21 Aralık tarihine kadar durduran Atlasglobal Havayolu’dan bileti olan yolcuların mağduriyetleri için TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile istişare edilmeye başlandığı açıklandı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kıbrıs’ın kuzeyine ve Kıbrıs’ın kuzeyinden halen uçuş yapan 3 havayolu firması ile ek seferler düzenlenmesi için çalışmalara başlandığı kaydedildi.

Açıklama şu şekilde:

Bu durum haliyle ülkemiz hava ulaşımını da olumsuz etkileyecektir. Uçuşlara ara verilen süre içerisinde biletleme işlemi yapmış olan yolcuların durumları, oluşan mağduriyetlerin nasıl giderileceği konuları TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile karşılıklı olarak istişare edilmeye başlanmıştır. Yine bu olumsuz durumun ülkemize ve ülkemizden yapılan uçuş frekanslarına etkisi azaltmak adına halen uçuş yapan 3 havayolu firması ile ek seferler düzenlenmesinin programlanamsı çalışmalarına da başlanmıştır. İlgili konularda yeni gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecektir.

(Voice of the Island)

Atlasglobal uçuşlarını durdurduğunu açıkladı!


Benzer Haberler

Erhürman “Göreceğimiz zarar, verdiğimiz zarara kıyasla daha fazla olacak”

Voice Kıbrıs Haber

Limasol’da olaylı paskalya gecesi… Maskeli gruplar yoldan geçen araçlara ve polislere molotofla saldırdı

TAK

Denetimlerde 1 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

En çok yağış 17 kilogram olarak kaydedildi!

TAK

Levent Şonya hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar, Gambiya Cumhurbaşkanı ile görüştü

TAK