FeaturedKIBRIS

Bakan Dürüst Gazimağusa’da incelemelerde bulundu

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Gazimağusa’da temas ve incelemelerde bulundu.

Bakanlık bürokratlarının da eşlik ettiği Gazimağusa ziyareti çerçevesinde Bakan Dürüst ilk olarak Telekomünikasyon Dairesi’ni ziyaret ederek, personelle biraraya geldi.

Telekomünikasyon Dairesi’nin yeniden yapılanması kararı ile ilgili olarak, personele bilgiler veren Dürüst, konu ile ilgili personelin de görüşlerini dinledi.

Dürüst, Telekomünikasyon Dairesi’nin, Kıbrıs Türk halkına hak ettiği kaliteli hizmeti sunabilmek ve çağın yeniliklerini KKTC halkı ile buluşturabilmek adına yeniden yapılanma kararı alındığını, bunun özelleştirme değil, gelir paylaşımı olduğunun altını çizdi.

Ardından Gazimağusa Karayolları Dairesi ve Gazimağusa Posta Şubesi’ne giden Bakan Dürüst, burada da bazı incelemelerde bulundu, personelle sohbet ederek, çalışmaları ve ihtiyaçları dinledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dürüst, daha sonra ise Gazimağusa taksicileri, otobüs işletmecileri, kamyon taşımacıları, minibüs işletmecilerinden oluşan sektör temsilcileriyle bir araya gelerek, sektörün sorunları hakkında bilgiler aldı.

Bakan Dürüst, Taşımacılık Master Plan çalışmalarının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde Bakanlar Kurulu’na sunulacağını belirterek, bunun taşımacılık sektörüyle ilgili 40 yıldan bu yana atılacak en büyük adım olduğunun altını çizdi.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK