FeaturedKIBRIS

“Bahse konu haberin içeriği tamamen asılsız”

Polis Basın Subaylığı, internet ve sosyal medya üzerinden yayın yapan bazı basın organlarında yer alan, “Girne Boğaz bölgesinde bulunan bir sitede yaşayan yabancı uyruklu bir kadının, iki buçuk aylık bebeğini çöp konteynerine attığı, kadının polis tarafından yakalandığı ve söz konusu bebeğin de Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından koruma altına alındığı” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Haberin içeriğinin tamamen asılsız olduğunu vurgulayan polis, basın organlarının yetkililerden araştırmadan, kulaktan dolma bilgilerle haber yapmamaları gerektiğini hatırlattı.

Konuyla ilgili polis basın açıklaması şöyle:

“Çöpe bebek atılmış olabileceği yönünde bilginin polise gelmesi üzerine, söz konusu olay yeri polis tarafından derhal ziyaret edilmiş ve konu hassasiyetle soruşturularak gerekli çevre şahadetine başvurulmasının yanı sıra, sitede bulunan çöp konteynerleri de boşaltılarak gerekli aramalar yapılmış ve böyle bir olguya rastlanmamıştır.

Yürütülen ileri soruşturmada bebeğini çöpe atmış olabileceği iddia edilen yabancı uyruklu kadın, kalmakta olduğu ikametgahında polis tarafından bizzat tespit edilerek bebeği ile birlikte sağlıklı bir şekilde görülmüştür.

Bahse konu haberin içeriği tamamen asılsız olup, basın organlarının yetkililerden araştırmadan, kulaktan dolma bilgilerle haber yapmamaları gerektiğini hatırlatırız”.


Benzer Haberler

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak

TAK

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA

Nöbetçi eczaneler (28 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber