FeaturedKIBRIS

“Bağımsızlık Yolu her seçim döneminde mücadelesini yükseltiyor”

25 Haziran’daki ara seçimde milletvekili adayı Umut Ersoy’la yarışan Bağımsızlık Yolu, seçim harcamalarının 28 bin 462 TL olduğunu açıkladı.

Partiden yapılan açıklamada, “Umut Emekçilerde, Çözüm Sınıf Mücadelesinde!” sloganı ile Umut Ersoy’un aday gösterildiği 25 Haziran Ara Seçimi ile ilgili seçim bütçesine yer verildi.

“Her bir parti üyesinin, gönüllü ve hiçbir karşılık beklemeden yürüttüğü seçim çalışmalarında, yoldaşlarımızın ortaya koyduğu mücadele azmiyle halkın gönlünde yeniden büyük bir yer kazandık. Emekçinin partisi Bağımsızlık Yolu her seçim döneminde daha fazla kişiye ulaşıp, mücadelesini yükseltiyor” denilen açıklamada propaganda sürecinde tüm söylemleriyle sermayeden yana değil emekten ve emekçiden yana politik duruş sergilendiği vurgulandı. Açıklamada, basın emekçilerine ve hiçbir karşılık beklemeden destek veren basın kuruluşlarına da teşekkür edildi.

Bağımsızlık Yolu parti üyelerinin dayanışması ve emeğiyle yürütülen kampanya sürecinde seçim harcamalarının, 25 bin adet bildiri ve 100 adet afiş basımı için 19 bin 234 TL 60 Kuruş matbaa ücreti ve sosyal medya sponsorlamaları için 7 bin 244 TL 20 Kuruş, 2 adet pankart basımı için 1983 TL 90 Kuruş olmak üzere toplamda 28 Bin 462 Türk Lirası 70 Kuruş’tan oluştuğu açıklandı.


Benzer Haberler

Sıkma tesislerine ürün satan üreticilere destek primi verilecek

Voice Kıbrıs Haber

İki büyük hediyeyi kazanan talihliler, araçlarını teslim aldı

Nöbetçi eczaneler (17 Kasım 2020)

Voice Kıbrıs Haber

2020 Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali etkinlikleri başlıyor

Meclis Genel Kurulu yarın toplanacak

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs’tan Lübnan’ın yeniden inşasına katkı

Voice Kıbrıs Haber