FeaturedKIBRIS

Bağımsız Lions Kulüpleri, Lions Quest Eğitimi’ne yeni eğitim öğretim yılında devam ediyor

Kuzey Kıbrıs’ın bağımsız ve bireysel Lions dernekleri olan Mağusa Mesarya ve Nicosia New Generation Lions Kulüpleri, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu’nu ziyaret ederek, Lions Quest Yaşam Becerileri Programı’nın gelmiş olduğu noktayı konuştu.
Dernekten yapılan açıklamada, Mağusa Mesarya ve Nicosia New Generation Lions Kulüpleri, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında, KKTC Milli Eğitim Bakanlığı’nın onay ve akreditesi ile 270 öğretmene uluslararası eğitim programını ulaştıran bağımsız Lions dernekleri, programın başarıyla devam edebilmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığı kaydedildi.
KKTC Milli Eğitim Bakanı Olgun Amcaoğlu ve Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun’la görüşen Lion’lar, Lions Quest Yaşam Becerileri Programı’nın pilot okullar seçilerek bir sonraki aşamaya geçilmesi konusunda Bakanlık ile anlaştı.
Uluslararası Lions Kulüpleri Vakfı – LCIF’ten alınan özel izin ve KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın onay ve akreditesi ile Lions Quest programı yetkilerini elinde tutan Mağusa Mesarya ve Nicosia New Generation Lions Kulüpleri, gelecek dönem için Bakanlıkla iş birliğine hazır olduğunu belirterek, programın ara vermeden devam edilmesinin önemine vurgu yaptı.
2020-2021 Hizmet Dönemi Başkanları Ln. Fetine Avcı ve Ln. Anıl Meryem Altuğ Bilir, KKTC Milli Eğitim Bakanı Olgun Amcaoğlu ve Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun’a teşekkür plaketi takdim etti. Eğitim Bakanı ise, bağımsız Lions kulüplerine böylesi bir başarıya imza attıkları için teşekkür etti.
Voice Kıbrıs Haber

Benzer Haberler

Rüzgarın yer yer fırtınamsı esmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (3 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber