FeaturedKIBRIS

Bağımsız Gençlik Platformu ilk seçimini gerçekleştirdi

Bağımsız Gençlik Platformu 27 Ağustos Salı günü ilk seçimini Lefkoşa’da gerçekleştirdi.

Katılımcıların salt çoğunluğu ile gerçekleştirilen seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Aran, Genel Sekreterliğe Yiğit Can, Faal Üyeliklere Adnan Öznahit ve Berke Cansoy seçildi. Mali Sekreter olarak Oğuz Dağlı, Örgütlenme Sorumlusu olarak Berk Özanlar ,Sosyal Faaliyet Sorumlusu olarak Pınar Abuş, Basın Sözcülüğüne ise Eda Türkeş getirildi.

Yapılan toplantıda birlik ve beraberlik mesajlarının yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aran tarafından bazı eleştirilere yanıt verildi;

“Siyasiler ile görüşmemizi eleştirenler var, biz bu yola çıkarken herkesi kucaklayacağımızı,siyasi statü taşıyan herkese ise eşit mesafede olagağımızı söylemiştik ve bunun arkasındayız. Bugüne kadar üç siyasi parti yetkilisinden bize görüşme talebi geldi henüz ikisi ile görüştük bunları da açık bir şekilde basına duyurduk bir sonraki ise yakın bir zamanda olacak onu da aynı şekilde duyuracağız.

Görüşme talebi kimden gelirse gelsin hangi kesimden olursa olsun kapımız herkese açıktır. Gençlerin sorunlarını çözmemiz için yetkililerle yani siyasilere sesimizi duyurmamız gerekiyor ve bunu yavaş yavaş yapmaya başladık devamı da gelecektir.”

(BGP)


Benzer Haberler

Bir günde 5 yangın!

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (5 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Texas’ta aşırı yağışlar nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi

TRT

Aracın çarptığı 21 yaşındaki yaya yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK