DÜNYAFeatured

Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri ortaya çıktı

Dünya küresel ısınma ve insan faaliyetleri nedeniyle gittikçe sona doğru yaklaşırken, gelecekte neler olacağını tahmin etmek için aslında kahin olmaya gerek yok. Son yıllarda dünyanın dört bir yanında yaşanan orman yangınları ile sel ve tsunami gibi aşırı hava olayları artmaya devam ederken, Covid-19 pandemisi toplumları ekonomik ve sosyal olarak vurdu. Diğer taraftan 11 Eylül terör saldırılarını, Obama’nın seçilmesini ve Brexit’i tahmin eden Baba Vanga’nın 2022 için de bazı kehanetleri var. İşte depremlerden çekirge istilasına, uzaylı işgalinden sanal gerçekliğin yaşamı ele geçirmesine kadar Baba Vanga’nın tahminleri…

Kahin Baba Vanga, birçoğu ürkütücü bir benzerlikle gerçekleşen kehanetleriyle ünlü.  ‘Balkanların Nostradamus’u olarak bilinen Bulgar medyum, birçok doğal afeti ve küresel savaşı daha gerçekleşmeden haber verdi. 1996’da 85 yaşında ölmüş olmasına rağmen, 2022 dünyanın neler bekleyebileceğine dair birkaç ipucu bıraktı.

İngiltere’nin AB’den ayrılması olarak adlandırılan Brexit’i, 11 Eylül terör saldırılarını ve DAEŞ’in yükselişini doğru bir şekilde öngören medyum, ayrıca Vladimir Putin ve Rusya’nın dünyaya hükmedeceğini dair ilginç bir tahminde bulunmuştu.

1979’da yazar Valentin Sidorov ile yaptığı söyleşide Vanga “Her şey buz gibi çözülecek, sadece bir tanesine dokunulmayacak. Vladimir’in ve  Rusya’nın görkemi. Çok fazla insan kurban edilecek. Rusya’yı kimse durduramaz. Her şey onun tarafından yoldan kaldırılacak ve sadece tutulmakla kalmayacak, aynı zamanda dünyanın efendisi olacak” demişti.

İşte Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri…

Baba Vanga’nın tahminine göre gelecek yıl bir araştırma ekibi, Sibirya’da şimdiye kadar donmuş olan ölümcül bir virüs keşfedecek. Küresel ısınmanın yıkıcı etkileri nedeniyle söz konusu virüs salınacak ve hızla kontrolden çıkacak.

Bununla birilikte bu kehanetin gerçekleşmesi olası olabilir. Rusya’da hükümet, önceki gün ülkenin Arktik bölgelerindeki permafrostun erimesinin antik ve ölümcül virüs ile bakterileri serbest bırakabileceği konusunda uyardı.

Kuzey Kutbu Konseyi’ne başkanlık eden üst düzey diplomat Nikolay Korchunov, küresel ısınma nedeniyle toprak çözülürken on binlerce yıl boyunca donda kalan mikropların ‘uyanma’ riskinin olduğunu söyledi. Korchunov. konuya ilişkin yetkililerin önlem almaya başladığını kaydederken, Sibirya’daki anormal hava sıcaklıkları endişe veren boyutlarda artış göstermeye devam ediyor.

Baba Vanga, 2004 yılında Hint Okyanusu’nda meydana gelen 9,1 şiddetindeki depremi ardından gelen yıkıcı tsunamiyi tahmin etmişti.  Büyük bir dalganın kıyıları kaplayacağını ve insanların öleceğini söylemişti. Endonezya, Sri Lanka, Hindistan, Tayland ve Maldivleri etkileyen oalylar nedeniyle 230 bini aşkın kişi yaşamını yitirmişti.


Benzer Haberler

Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Voice Kıbrıs Haber

Ersin Tatar bugün KKTC’den ayrılarak Gambiya’ya gidiyor

Voice Kıbrıs Haber

278 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Park halindeki 2 araç alev aldı

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da uyuşturucu: 1 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

3 metre yükseklikten kayalıklara düşen şahıs yaralandı

Voice Kıbrıs Haber