KIBRIS

Aylık 335 Stg taksitle arsa sahibi olun!

Kıbrıs Emlak Sektörünün ödüllü markası GoldMark Estates Ltd. direktörü Osman Oran, müşterilerinden gelen istek doğrultusunda bir kampanya başlattıklarını ve bu kampanya çerçevesinde 60 ay vade ile İskele Boğaz’da aylık 335 Stg. ödeyerek arsa sahibi olunabileceğini açıkladı.

Taksitli arsalar, her geçen yıl değer kazanan ve yatırımcıların ilk tercihleri arasında yer alan İskele Boğaz’da yer alıyor. Parselasyon işlemini ülkemizin önde gelen firmalarından birinin yaptığı ve GoldMark Estates’in pazarlamasını üstlendiği arsaların fiyatı 26.900 Stg’den başlıyor.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Osman Oran “Arsaların parselasyon projesini ülkemizin lider inşaat firmalarından biri yaptı. GoldMark olarak pazarlamasını üstlendiğimiz bu projemizde arsa fiyatlarımız 26.900 Stg’den başlayıp 32.000 Stg’ye kadar çıkmaktadır. Arsalarımız İskele Boğaz’da olup denize yürüyüş mesafesindedir. Arsalarımız minimum 612 metrekaredir. Arsalarımızın parselasyonu bir buçuk yıl içerisinde bitecek ve tapular iki sene içerisinde teslim edilecektir.

GoldMark direktörü Osman Oran yaptığı açıklamada müşterilerine çok uygun ödeme koşulları sunduklarını söyledi. Oran sözlerine “Müşterilerimiz örneğin 7500 Stg peşinat ile aylık 335 Stg ile 60 ay vadeyle arsa sahibi olabilirler. Ayrıca isterlerse 5000 Stg peşinat verip geriye kalan kısmı yine 60 ay vadeyle ödeyebilirler.” şeklinde sözlerine devam etti.

Oran, İskele’de denize yürüme mesafesindeki arsalar ile ilgili yoğun bir ilgi olduğunu ve müşterilerinin talepleri üzerine düzenledikleri bu kampanyadan dolayı müşterilerinin onlara teşekkür ettiğini dile getirdi. Oran “Müşterilerimizden gelen tepkiler bizleri çok mutlu ediyor ‘sayenizde arsamız olacak, hayallerimizi gerçekleştiriyorsunuz, evimizi oraya yapacağız, teşekkür ederiz.’ dediklerini duymak gurur verici. Özellikle yatırımcıların tercih ettiği arsalarımızın en büyük ilgiyi gösteren diğer kesim ise genç yatırımcılar ve emeklilerimiz. Detaylı bilgi almak isteyen herkes www.goldmarkestates.com adresinden arsa ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilir.” dedi.

Voice of the Island / Mavi Ajans



Benzer Haberler

DP Kadın Örgütü, Anneler Günü etkinliği yapmama kararı aldı

Voice Kıbrıs Haber

Ataoğlu’ndan Holguin’e “yanlış yollara sapma” çağrısı

Voice Kıbrıs Haber

“Sıfır Atık Çöp Toplama Maratonu”nun Lefkoşa etabı yapıldı

TAK

Tatar “Akıncı’nın vilayet açıklamasını hayretler içinde okudum”

TAK

Cypfruvex, yurt dışından makine kiralıyor

TAK

Üstel ve Yılmaz Ankara’da Mali İşbirliği Protokolü’nü ele aldı

TAK