FeaturedKIBRISSpor

Aykut Sokullu rakip tanımıyor

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) Cyprus Wireless Solutions ana sponsorluğunda ve KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde organize ettiği “Klasik Otomobil Slalom Şampiyonası”nın üç ayaktan oluşan yarışının ikinci ayağı, yine klasiklerin şovuna tanıklık etti. Çok kalabalık bir izleyici ortamında yapılan yarış seyircilerden tam not almayı başardı.

Özellikle yarışcıların ‘ Donut ‘ mevkiindeki performansları izlemeye değerdi.Lefkoşa Cemsa Karting Tesisleri’nde yapılan yarışa, yeni üyeler ve klasik severlerle birlikte 115 klasik araç katıldı. Şampiyonanın ikinci ayağına adını altın harflerle yazdıran kişi ise yine Aykut Sokullu oldu. Sokullu, üç ayaktan oluşan yarışın ikisinde birinciliği kimseye kaptırmadı. Yaşar Köroğlu’nun sunumuyla, DJ Dinç’in müzik performansıyla renklenen yarış, çok özel bir ana da tanıklık etti.

Fehmi Ummak’ın pistte açılan pankartla, kız arkadaşı Çisem Ruso’ya yaptığı sürpriz evlilik teklifi yarış alanındaki coşkuyu ikiye katladı.

Aykut Sokullu, iddiasını ortaya koydu

1972 model Ford Escort MK1 aracıyla Aykut Sokullu, geçtiğimiz yıl 3 yarışta elde ettiği birinciliği, bu yıl da kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor. Sokullu, üç ayaktan oluşan ve sonuncusu 5 Ekim’de yapılacak slalom yarışının ilk ikisini de lider bitirdi.Geçtiğimiz yılla birlikte, slalomda 5’te 5 yapan Sokullu, bu alanda rakip tanımadığını gösterdi.


Benzer Haberler

Gazeteci Sefa Karahasan tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (6 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Sıcaklık mevsim normallerinin altında!

Voice Kıbrıs Haber

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

Messi’den iki rekor

BRT

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber