FeaturedKIBRIS

Ayia Napa plajlarına 670 bin euro’luk yatırım

Güney Kıbrıs’ta bulunan Ayia Napa’daki plajlara 670 bin Euro değerinde 4000 yeni şezlong alındığı ve 1000 plaj şemsiyesi kuruldu.

Ayia Napa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Christos Zannettou, 9 Ağustos sabahı plaj çalışanları ile toplantı gerçekleştirdi. Sahil müfettişi Dimitris Patera’nın da katıldığı toplantının amacının, Belediye Başkanı Zannettou’nun sahil çalışanlarının sergilediği özveri ve hoşgörüden dolayı teşekkürlerini sunmak olduğu açıklandı.

Açıklamada , Ayia Napa plajlarının iyi durumda kalmaya devam edeceği ve ziyaretçiler için birinci sınıf hizmet sunulacağının garantisinin verildiği belirtildi.

Belediye Başkanı Zannettou, “Pandeminin getirdiği zorluklara ve bunun sonucunda ortaya çıkan mali kısıtlamalara rağmen, Belediye Meclisi bünyesindeki plaj çalışanlarının yoğun çalışması ve desteği sayesinde son yıllarda plaj hizmetlerini geliştirme hedefimiz başarıyla ulaştı. Ayia Napa Belediyesi olarak 1000 adet plaj şemsiyesinin yanı sıra 4000 adet şezlong yerleştirmeyi başardık” dedi.

Zannettou, şezlong ve şemsiyelerin fiyatının KDV dahil toplam 670 bin Euro’yu geçmediğini vurguladı.
(Kaynak CNA/ KNews)


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber