Spor

Avcılık Federasyonu Genel Kurulu yoğun bir katılımla yapıldı


Tüzük gereği iki yılda bir federasyon yetkili organlarının seçilmesi gereken Genel Kurulda, başka bir aday çıkmadı ve mevcut Başkan Erhan Keser ve Yürütme Kurulu güven tazeledi.

Voice Of The Island-2018

Divanın oluşumundan önce Avcılık Federasyonu tarafından teşekkür plaketleri de verildi. Geçen 2. İnce Av Sezonunda vurulması yasak ova tavşanı vuran bir kişinin yakalanmasında avını bırakıp özverili uğraş veren Tayyar Ali Özadem ve İbrahim Gül’e, Avcılık Federasyonu eski başkanları Nilhan Tayfunlu ve Harper Orhon tarafından plaketleri takdim edildi.

Değirmenlik Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Hakan Hancıoğlu’na da dijital av haritasının hayat bulmasında gösterdiği karşılıksız ve özverili çalışmasından ötürü Avcılık Federasyonu eski Başkanı Mehmet Paralik tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Gazi Mağusa Avcılık ve Atıcılık Birliği’ne de, Avcılık Federasyonu tarafından 2018 yılı içerisinde düzenlenen hem Zıpkın ile Balık Avı Müsabakaları ve hem de Olta ile Balık Avı Müsabakalarında Sezon Şampiyonu olması dolayısı ile iki plaket birden verildi. Birlik Başkanı Hasan Curcioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Yılsay Özbayrak’a plaketlerini Avcılık
Federasyonu eski Başkanı Aysın Karaderi takdim etti.

2018 yılında Zararlılarla Mücadele kapsamında en çok karga avlayan Yenierenköy Avcılık ve Atıcılık Birliğine de plaket verildi. Kulüp Başkanı Mehmet Metni’ye plaketini Merkezi Av Komisyonu üyesi ve Vadili Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Ziya Tüzel takdim etti. Dikmen Genç Avcılık ve Atıcılık Birliğine de 2018 yılı Sporting Müsabakalarında Sezon Şampiyonu olması dolayısı ile plaket takdim edildi. Birlik Başkanı Bilal Güleryüz’e plaketini Avcılık Federasyonu Genel Sekreteri Osman Cook takdim etti. Kaçak avla mücadelede verdiği katkılardan dolayı Emekli Polis Müdür Muavini Hüseyin Demirel’e de teşekkür plaketi verildi.

Plaketlerin takdimi sonrasında Divan oluşturuldu. Divan başkanlığına Karaoğlanoğlu Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneği Başkanı Sait Faraç seçilirken, Minareliköy Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Aşkın Meşeli ile Cihangir Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Necati Özcihangirli de Divan Sekreterleri olarak seçildi. Sonrasında Avcılık Federasyonu 2018 Faaliyet Raporu, Federasyon Genel Sekreteri Osman Cook tarafından okundu. Ardından da Avcılık Federasyonu 2018 Mali Raporu okunup oybirliği ile aklandı.

Avcılık Federasyonu Olağan Genel Kurulu için başka bir adayın çıkmamasına karşın, tüzük gereği toplantıya katılan kulüp temsilcileri oy kullandı. 61 temsilcinin katıldığı seçimde, 60 kişi evet oyu kullanırken, 1 kişi ise hayır oyu kullandı.

Avcılık Federasyonu Başkan ve Yürütme Kurulu şu isimlerden oluşuyor;
Başkan Erhan Keser
Genel Sekreter Osman Cook
Genel Sayman Ramadan Yarkan
Eğitim As Başkanı Salih Mert Çakırlı
Üretim As Başkanı Eren Ersinler
Müsabakalar As Başkanı Çağıl Çırakoğlu
Hukuk ve Sosyal İşler Sorumlusu Av. Rayan Kashman
Basın Yayın, Propaganda Sorumlusu Aktay Elektrikçi
Koruma As Başkanı Burhan Açar
Faal Üye Mustafa Margilili
Faal Üye Hasan Kütüküt

Denetleme Kurulu
Sıtkı Akmergis
Hüseyin Özuçar
Ahmet Kaptan

Ceza Kurulu
Osman Mani
Erdem Alp
Okan Helvacı



Benzer Haberler

UEFA Avrupa Ligi’nde kupa sahibini buluyor

Voice Kıbrıs Haber

Fenerbahçe, derbide Galatasaray’ı yendi: Süper Lig’de şampiyonluk son haftaya kaldı

NTV

Drift sezonu YDÜ Kampüsü’nde başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Kartingciler gençlik haftasında yarışacak

Voice Kıbrıs Haber

19 Mayıs Tolga Kınacı 3×3 Basketbol Turnuvası Merkez Lefkoşa’da başladı

Voice Kıbrıs Haber

“Race Fest” Cemsa’da yapıldı

Voice Kıbrıs Haber