FeaturedKIBRIS

Atlas’ın ailesi 3 aydır rapor bekliyor!

25 Kasım 2019’da rahatsızlanarak hastaneye başvuran ve taburcu edildikten sonra 26 Kasım 2019 tarihinde hayatını kaybeden Atlas Rüstemoğlu’nun ailesi 3 aydır Türkiye’den gelecek raporu bekliyor.

Rüstemoğlu ailesi tarafından dün akşam sosyal medya üzerinden oluşturulan “O’nun hayalini kuramadığı hayalleri vardı.ATLAS için tek❤️olmaya geliyoruz” isimli  grup binin üzerinde üyeye ulaştı. Sayfada yapılan paylaşımlarda halka çağrıda bulunuldu.

Atlas Rüstemoğlu’nun hayatını kaybetmesinin ardından üç ay geçmesine rağmen Rüstemoğlu ailesi halen daha Türkiye’den gelecek olan raporların gelmediğini ifade ederek yetkililerden açıklama istedi.

Yayla köyü sakinlerinden Hasan ve Alev çiftinin 10 yaşındaki oğullarının 26 Kasım günü hayatını kaybetmesinin ardından yetkililer soruşturma başlatmıştı.

Neredeyse üç ayı dolduran soruşturmadan hiç bir haber almadıklarını ifade eden aile, artık bir açıklama beklediklerini, bu bağlamda halka çağrı yapan ve eylem yapma hazırlığı içerisinde olan aile, sosyal medya üzerinden kurdukları bir hesapla vatandaşlara seslenerek kimsenin sessiz kalmaması çağrısında bulundu.

Atlas’ın halası İsmet Rüstemoğlu tarafından yapılan çağrı şu şekilde:

“Hayallerini kuramadığı hayalleri vardı Atlas’ımızın. ATLAS için tek yürek olmaya geliyoruz. Halen cevaplanmayan ve halen NEDEN diye sorduğumuz sorulara cevap vermeyenler var. Başka çocuklarımızın aileleri bu soruları sormasın diye başka hayatlar sönmesin diye yurttaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu yolda tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu olayın akıbeti ortaya çıkana kadar suçlular cezalarını alana kadar ve başka hayatları kurtarana kadar burdayız…..”

Voice of the Island

 


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber