FeaturedKIBRISSpor

Atıcılık Federasyonu’nda iki uluslararası atıcılık eğitmeni

KKTC Atıcılık Federasyonu yazılı açıklama yaparak iki üyesinin Tabanca ve Tüfek branşlarında Avrupa Güvenlik Akademisi kurslarına katıldığını belirterek dünya standartlarında organize edilecek eğitim programları hakkında görüş alış verişinde bulunduklarını belirtti.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Federasyonumuzun Ateşli Yivli Silahlar Tabanca ve Tüfek branşlarında organize ettiği faaliyetler düzenli bir şekilde devam etmekte ve her geçen gün ilgi artmaktadır.

Federasyonumuz lisanslı üyeleri Murat KUNTER ve Kerem KUNTER, Ülkemiz Atıcılık Sporu tarihinde Tabanca ve Tüfek branşlarında Avrupa Güvenlik Akademisinin (European Security Academy) kurslarına katılarak bir ilke imza atmışlardır.

Kurs 21 Haziran – 07 Temmuz 2021 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenmiştir. Murat KUNTER ve Kerem KUNTER kardeşler tüm kurs programında yer alan branşları başarı ile tamamlayarak onur ve gurur kaynağımız olmuşlardır.

KUNTER kardeşlerin Dünya kriterleri çerçevesinde Avrupa Tabanca ve Tüfek Eğitmen Sertifikası sahibi birer Uluslararası Eğitmen olarak Ülkemize çok önemli bir değer kazandırmışlardır. Federasyonumuz bünyesinde düzenlenecek Ateşli Yivli Tabanca ve Tüfek faaliyetlerinde “Uluslararası Tabanca ve Tüfek Eğitmeni” olarak görev alacak KUNTER kardeşler, faaliyetlerimizde Uluslararası standartlarda hizmet verilmesini sağlayacaktır. Federasyon başkanı Mehmet PARALİK ve KUNTER kardeşlerin 18 Ağustos Çarşamba günü Spor Dairesi Müdürü sayın Fuat TEK ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı sayın Emre HACI’ya yaptıkları ziyarette katıldıkları kursla ilgili bilgi verildi, sertifikaları sunuldu ve geleceğe dair Ülkemizde Ateşli Yivli Silahlar Tabanca ve Tüfek branşlarında dünya standartlarında organize edilecek eğitim programları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. “

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

YDP Kurultayı’nda oylama yapılıyor… Sandıklar 20.00’de kapanacak

TAK

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber

Birçok bölgede 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

AA