FeaturedKIBRIS

Ataoğlu: Turizm olanaklarımızı tanıtmaya gidiyoruz

Turizm Ve Çevre Bakanlığı 150 ülkenin katılacağı Hestorex Fuarında Kuzey Kıbrıs’ı temsil edecek. Fuara Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’da katılacak.

Ataoğlu: “SAĞLIK, SPOR VE ALTERNATİF TURİZM OLANAKLARIMIZI TANITMAYA GİDİYORUZ”

Antalya’da 5-8 Nisan’da TC Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenecek olan HESTOUREX Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı defa Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

KITOB, KITSAB, Sağlık Turizmi Konseyi Temsilcileri, Serbest Çalışan Hekimler Birliği, Hava Sporları Federasyonu, Spor Federasyonları ve Birlikleri temsilcilerinden oluşan 23 kişilik bir heyet ile fuara katılacak olan Turizm ve Çevre Bakanlığı, ülkemizin, sağlık ve spor yanında alternatif turizm olanaklarını tanıtacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, “sağlık, spor ve alternatif turizm türlerinin ülkemizde turizmin yıla yayılması için büyük bir fırsat sunuyor. Bu alanların gelişmesi ve ülkemizdeki turizm gelirlerinin artması için Anavatan Türkiye ile birlikte büyük bir uyumla çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu fuarla alternatif turizm ürünlerimizi dünyanın yüzden fazla ülkesinden gelecek satın alma heyetlerine en iyi şekilde tanıtacağız” dedi.

Bakanlığın sektörle birlikte fuara çok iyi hazırlandığını ifade eden Ataoğlu, ilk defa Kuzey Kıbrıs Standı’nda günde iki defa olmak üzere turizm ürünleriyle ilgili sunumların yapılacağını ve böylelikle de çok aktif bir şekilde tanıtım yapılacağını vurguladı.


Benzer Haberler

Doç. Dr. Arif Akkeleş hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

13 kilo uyuşturucu ile yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

YDP Kurultayı’nda oylama yapılıyor… Sandıklar 20.00’de kapanacak

TAK

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber