KIBRIS

Ataoğlu, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği’ni kabul etti

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, çalıştay yapmak ve yönetim kurulu toplantısı için ülkede bulunan, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği(RATEM)’nden bir heyeti kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy kabulde yaptığı konuşmada, 794 radyo ve televizyon kuruluşunun üye olduğu RATEM’in bu alandaki en büyük ve etkili yarı kamu kuruluş olduğunu ifade etti.

RATEM’in dünyanın önemli yayın kuruluşlarıyla işbirliğinin bulunduğunu kaydeden Gürsoy, “Haksız ambargolar altında kalan bu coğrafyanın da sesi olmaya çalışacağız. Türkiye’nin de farklı illerinden bünyemizde bulunan arkadaşlarımızla da tüm Anadolu’ya sizleri anlatacağız” dedi.

ATAOĞLU

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, RATEM’in Anavatan Türkiye’de ve dünyada Kuzey Kıbrıs’ın doğru anlatılması ve  tanıtılmasına büyük katkılar koyabileceğine inandığını kaydetti.

Türkiye’yi karış karış gezerek, Kuzey Kıbrıs’ı tanıttıklarını kaydeden Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs’ın doğru tanıtımının da önemli olduğunu, Türkiye’de hala daha  KKTC’de kullanılan para birimi ve konuşulan dilin ne olduğunun  soranların çıktığını kaydetti.

Görüşmede ziyaretin anısına karşılıklı hediye sunuldu.

Kaynak: TAK



Benzer Haberler

Yedikonuk’a 70 metrelik beton bariyer yapımı tamamlandı

TAK

Şiddetli yağışlar Gazimağusa’da etkili oldu

TAK

YDÜ Hastanesi Ayla Dalgalan’la ilgili açıklama yaptı!

Voice Kıbrıs Haber

Arıklı’dan Holguin’e tepki… “Umarız Bayan Holguin bir an önce doğru yola gelir”

Voice Kıbrıs Haber

Naimoğulları “Yarın eylem tarihini açıklayacağız”

TAK

Lefkoşa’nın güneyinde iki rakip çeteden gövde gösterisi

TAK