FeaturedKIBRIS

Asgari ücretle ilgili toplantı sona erdi!

Asgari Ücret Saptama Komisyonu, 2019 yılın ilk asgari ücretini belirlemek için bugün saat 15:00’de başlayan toplantı tamamlandı.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, iki saat süren toplantıda; işçi, işveren ve devlet tarafı temsilcileri 2019 yılının ilk asgari ücretini belirlemek amacıyla durumu değerlendirip, görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, İşçi ve işveren taraflarının önerilerinin yeniden değerlendirilmesi amacıyla Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nun, 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00’de yeniden bir araya gelmesi kararı alındı.

Açıklama şu şekilde:

“Asgari Ücret Saptama Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın çağrısı ile 2019 yılında geçerli olacak ilk asgari ücreti belirlemek amacıyla bugün saat 15.00’de; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda toplanmıştır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler başkanlığında, iki saat süren toplantıda; işçi, işveren ve devlet tarafı temsilcileri 2019 yılının ilk asgari ücretini belirlemek amacıyla durumu değerlendirmiş ve görüş alışverişinde bulunmuştur.

İşçi ve işveren taraflarının önerilerinin yeniden değerlendirilmesi amacıyla Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nun, 17 Ocak Perşembe günü saat 17.00’de yeniden bir araya gelmesi kararı alınmıştır.
Kamuoyunun bilgisine önemle duyurulur.”

 


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber