FeaturedKIBRIS

Asayiş ve trafik denetimi: 5 araç trafikten men edildi

19-20 Nisan tarihleri arasında, 21:00-01:00 saatleri arasında Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde asayiş ve trafik denetimi yapıldı.

Kontroller sırasında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, pansiyonlar, işçi yatı evleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu Çağlayan Parkı, Kumsal Park, Barış Manço Parkı, Kafesli Parkı, Yediler Parkı, Ayluga Kilisesi Bölgesi, Ermeni Kilisesi Bölgesi ve Terminal Bölgesinde denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimler sonucu, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 15 kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu 750 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 113 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, muhtelif suçlardan dolayı ise 5 araç trafikten men edildi.

Ayrıca Girne ve Akdoğan’da yapılan iki ayrı operasyon sonucu, Girne’de 9, Akdoğan’da ise 7 kişi olmak üzere KKTC’de izinsiz ikamet eden toplam 16 kişi tespit edilerek tutuklanmışlar ve haklarında yasal işlem başlatıldı.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA