KIBRIS

Armağan Candan ”Güzelyurt-Lefke Yolu Ameliyata Alınmış Ve Yaralı Şekilde Bırakılan Hasta Gibi”.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı bütçesi Meclis Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam ediyor. CTP Milletvekili Armağan Candan, trafik kazalarında ölümlerin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Armağan Candan, yollarla ilgili de değerlendirmede bulunarak, Güzelyurt-Lefke yolunu “ameliyata alınmış ve yaralı şekilde bırakılan hastaya” benzetti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı bütçesi Meclis Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam ediyor.

Bütçenin görüşülmesi sırasında söz alan CTP Milletvekili Armağan Candan, trafik kazalarında ölümlerin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Yollardaki güvenliğin yeterli olmadığını, belli saatlerde trafikteki yoğunluğun kaza yapma riskini arttırdığını kaydeden Candan, saat uygulamasının bunlara etkisine dikkat çekti.

Bazı çocukların okula veya servislerine yürüyerek gittiğini de söyleyen Candan, bunun başka sıkıntıları da gündeme getireceğini kaydetti.

Armağan Candan, kaosa neden olan saat uygulaması konusunda hükümetin tedbir alınmasını istedi.

Candan, basında da yer alan trafik güvenliği ile ilgili 4 tüzüğün neden bugüne kadar hayata geçirilmediğini sordu.

Armağan Candan, yollarla ilgili de değerlendirmede bulunarak, Güzelyurt-Lefke yolunu “ameliyata alınmış ve yaralı şekilde bırakılan hastaya” benzetti.

Candan, Doğancı kavşağında da bir kaza olduğunu anımsatarak, Doğancılıların burada bir eylem yaptığını söyledi, Güzelyurt- Bostancı arasındaki yolda da sorun olduğunu belirtti.

Armağan Candan, Bakan Dürüst’ün yol yapımları konusundaki açıklamalarına işaret ederek, “Bu yolları yarım yamalak şekilde açmak, yapılacak en kötü şey. Bölge halkının endişelerini size iletiyorum” dedi.



Benzer Haberler

İzmirillo makinesinin kontrolünü kaybeden işçi yaralandı

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de ve Ercan Havalimanı’nda uyuşturucu: 3 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Düzova’da motosiklet kazası: Sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “Rum tarafı en az 15 çözüm planını reddetti”

TAK

Geleceğe İlham Ver Küçük Hibe Programı Projeleri uygulanmaya başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

En çok yağış Balıkesir’de kaydedildi

Voice Kıbrıs Haber