FeaturedKIBRIS

Arıklı’dan Manavoğlu’na yanıt “Adalet mi bu a Gülşah?”

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu’nun kendisi ile ilgili bugün yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
Arıklı’nın yanıtı şu şekilde:
“Açık olan büyük marketlerde, gıda ve temizlikçi maddelerinin dışında satış reyonlarının kapanmasını istediğim için mi acaba bu celallenme…?
İyi de ben dışarda ayakkabıcıları, konfeksiyoncuları, kafeleri vs. kapatacağım. Senin marketinde bunların hepsini satacak.
Adalet mi bu a Gülşah? “
Gülşah Sanver Manavoğlu katıldığı TV programında Arıklı ile ilgili  ne demişti:

Artan vakalara dikkat çekerek, “en büyük sorumlusu, Erhan Arıklı’dır” diyen Manavoğlu, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’nın ‘popülizm’ yaptığını savunarak, “Kapasite dolana kadar ‘kapanma yok’ dedi, 200’müş bu rakam… 5 tane doktorun var, 200 taneye mi bakacaklar? Nereye bakacaklar? Hastanedeki Koronavirüs hastalarına mı bakacaklar yoksa normal hastalarına mı bakacaklar?” dedi şunları kaydetti

“Arıklı, kendini dünyanın en akıllısı zannediyor… Bu şekilde popülizm yapan, bu ülkeyi bu hale getiren o. Sebep olan kişilerden biri o. Büyük olasılıkla aklı başka yerde. Erhan Bey bu hükümetin en zayıf halkasıdır ve bu ülkeye en fazla zarar veren kişidir. Kendisi ekonomi bakanı olarak, kapandığımız takdirde üzerine büyük bir yük düşeceği için kapanmaması noktasında baskı yaptı. Kolaya kaçtı…”

Voice of the Island


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA