FeaturedTürkiye

Aracın üzerinde unutulan paralar yola saçıldı

Ankara’da bir vatandaş, içinde 30 bin lira olan poşeti aracının üzerinde unuttu. Araç hareket edince paralar yola saçıldı. Paraları topladığı görülen kişi aranıyor.

Ankara‘da bir kişinin aracının üzerinde unuttuğu poşetin içindeki paralar yola saçıldı.

Olay, Sincan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yunus Emre Albaslan, yakında evlenecek olan kardeşi Samet Albaslan’a mobilya almak için 30 bin lira biriktirdi.

Parayı yanında taşıyan Albaslan, kendi arabasından inip kardeşinin arabasına binmek istediği esnada kapının açılmadığını fark edince içi para dolu poşeti arabanın bagaj kapağı üstüne koydu.

Ardından arabaya binen Albaslan, poşeti aracın üzerinde unuttu. Aracın hareket etmesiyle poşet içindeki paralar yola saçıldı.

Yaklaşık 500 metre hareket ettikten sonra içi para dolu poşetin olmadığını fark eden Albaslan, hareket etmeye başladığı noktaya geri döndü.

Ardından parayı arayan Albaslan, bir görgü şahidinden saçılan paraların başkası tarafından toplandığını öğrendi. Albaslan’ın durumu polise bildirmesinin ardından ise olayla ilgili inceleme başlatıldı.

“TOPLAYAN KİŞİ ELİNİ VİCDANINA KOYSUN”

Kardeşinin mobilyalarını almak için para biriktirdiğini söyleyen Albaslan, “Toplayan kişi elini vicdanına koysun ve getirsin parayı. Ben kardeşimin mutluluğu için çalıştım, çabaladım. Onun da evini, yuvasını kurmak istiyorum”. dedi.

“KENDİSİNİNMİŞ GİBİ TOPLUYORDU”

Paraları toplayan kişiyi gördüğünü söyleyen bir güvenlik görevlisi ise “Ben paraları onun zannettim. Sağa sola bakmıyordu, bir tedirginliği de yoktu. Sanki para, kendisininmiş gibi topluyordu. Ben de şüphelenmedim. ‘Parasını düşürmüş diye düşündüm.” diye konuştu.


Benzer Haberler

1 sürücü tutuklandı, 27 araç trafikten men edildi

Voice Kıbrıs Haber

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak

TAK

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA