FeaturedKIBRIS

Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği yeni binasında

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Trafik Dairesi’ne bağlı Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği’nin eski KTHY rezervasyon binasına taşınma çalışmaları dün tamamlanarak bugün itibarıyla yeni binada hizmet vermeye başladı.

Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği’nin eski KTHY rezervasyon binasına taşınma çalışmaları Kurban Bayramı tatili süresince devam ederken, elektronik aksamın kurumu ve idari personelin odalarının hazırlanması için binada bazı tadilat işleri gerçekleştirilmiştir. Binada ayrıca tekerlekli sandalye kullanan bireyler için iki de rampalı giriş bulunmakta.

Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği, Trafik Dairesi’nin yeni binasının yapımı tamamlanana kadar eski KTHY rezervasyon binasında halka hizmet vermeyi sürdürecek.

Bu arada Araç Kayıt, Muayene ve Ruhsatlandırma Şube Amirliği’nde oluşan yoğunluğun giderilmesi ve vatandaşa daha iyi hizmet sunabilme adına seyrüsefer harçlarının internet üzerinden ödenmesini sağlayacak olan sistemin 2018’in sonuna doğru devreye girmesi hedeflenmekte.

Bununla birlikte Eylül 2018 başı itibarıyla araç kayıt, muayene ve ruhsatlandırma konularında bilgi almak isteyenler, “1300”ı tuşlayarak “ALO ARAÇ KAYIT DESTEK HATTI”ndan yararlanabilecek.

Kaynak: Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı



Benzer Haberler

“Yeni zanlılar ortaya çıkabilir”

Voice Kıbrıs Haber

Kayıp Otobüs Anıtı açıldı

TAK

DAÜ 26’ncı Bahar Festivali başlıyor

TAK

Atlı “Diyalog yolunun açık tutulması için ortak tavır almalıyız”

Voice Kıbrıs Haber

32. Devlet Fotoğraf Yarışması’na 55 kişi 1091 fotoğrafla katıldı

TAK

Atan “Hayat Pahalılığı rakamları gerçeği yansıtmıyor”

TAK