FeaturedTürkiye

Ankara Garı saldırısının IŞİD’li sanığı bu kez mağdurları tehdit etti

Ankara Garı önünde, 10 Ekim 2015’de, 101 kişinin hayatını kaybettiği IŞİD saldırısına ilişkin 36 sanıklı davanın 3’üncü duruşması, 2’inci günüde de gergin geçiyor. Dünkü duruşmada aynı davada sanık olan eşini ‘Konuşmayacaksın’ diye tehdit eden Metin Akaltın, bugün salonda bulunan saldırı mağdurlarını tehdit etti.

IŞİD’n Ankara Garı saldırısının 3. duruşması ikinci gününde devam ediyor. Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmanın ilk gününde yaşanan tehdit olayının ardından, bu gün de yeni bir tehdit olayı yaşandı.

Dün aynı davada sanık olan eşini “Konuşmayacaksın” diye tehdit eden Metin Akaltın, bugün davacılardan Reyhan Urgancı beyanda bulunduğu sırada, işaret parmağını sallayarak salonda bulunan saldırı mağdurlarını tehdit etti.

IŞİD SANIĞININ TEHDİDİ TUTANAKLARA GEÇTİ

Gerginliğe neden olan olayın ardından mağdur avukatları söz alarak Akaltın’ın yaptığı tehdidinin tutanaklara geçirilmesini istedi. Avukatların talebi üzerine mahkeme Başkanı  Metin Akaltın’ın tehdidini zapta geçirdi. Aileler de saldırının kilit ismi olduğu iddia edilen Akaltın’dan şikayetçi oldu.

Kaynak: SPUTNIK NEWS


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber