DÜNYA

Amazon bir akıllı market de Londra’da açacak

İngiliz The Sunday Telegraph gazetesine göre Amazon, Londra’da Oxford Circus bölgesinde de bir kasiyersiz Amazon Go mağazası açmayı planlıyor.

İngiliz The Sunday Telegraph gazetesine göre  Amazon, Londra’da Oxford Circus bölgesinde kasiyersiz Amazon Go mağazası açmayı planlıyor. Gazete Amazon’un 300-450 m² genişliğinde bir alan aradığını belirtti. Oxford Circus bölgesi, Londra’nın en kalabalık alışveriş alanı olarak biliniyor.

Amazon ilk Amazon Go mağazalarını bu yıl içinde ABD’de açmıştı. Bu mağazalarda müşteriler istedikleri ürünleri raftan alıyor ve ürünün bedeli otomatik olarak müşterinin kredi kartına yansıtılıyor. Şirket şimdiye kadar ABD dışında herhangi bir fiziksel mağaza açmadı.

“Birleşik Krallık ana mağazası olacak”

Sunday Telegraph’a konuşan kaynaklar, Oxford Circus’ta açılan mağazanın Birleşik Krallık’taki ana mağaza olacağını söylüyor. Kaynaklar ayrıca Birleşik Krallık’ta Amazon Go mağazası açma projesinin, Amazon’un ABD’deki merkezi tarafından yönetildiğini belirtti.

Business Insider’ın konu ile ilgili bilgi almak üzere ulaştığı Amazon sözcüsü, şirketin söylentiler ve spekülasyonlar hakkında yorum yapmadığını söyledi.

(dunyahalleri)

 



Benzer Haberler

Gana’da 17 aylıkken resim yapan Liam, dünyanın “en genç erkek sanatçısı” oldu

TAK

28 yıl komşunu evinde alıkoyan kişi gözaltına alındı

AA

Paris’te düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi öldü

AA

Gazze’de can kaybı 35 bin 233’e çıktı

TRT

Silahlı saldırıya uğrayana Slovakya Başbakanı’nın hayati tehlikesi var

TRT

Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti

TAK