FeaturedKIBRIS

Altın Kalpler Korosu’ndan, Kemal Saraçoğlu Vakfı’na bağış


Değirmenlik Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Altın Kalpler Korosu’nun sahne aldığı, Paşa Eğitim katkılarıyla gerçekleşen etkinliğin geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na teslim edildi.

Sayın Adem Soyel’in mimarlığını üstlendiği, Paşa Eğitim direktörü Sayın Cenk Paşa’nın katkılarıyla ve Değirmenlik Belediyesi Başkanı Sayın Ali Karavezirler’in de desteğiyle gerçekleşen bu muhteşem organizasyonda Altın Kalpler Korosu hiçbir ücret talep etmeden sahne almıştır. Yakındoğu Üniversitesi AKKM’de gerçekleşen ve halk tarafından büyük beğeni toplayan etkinlik, oldukça keyifli geçmiştir. 7 Mart 2019, Perşembe günü Kemal Saraçoğlu Vakfı’nı ziyaret eden Sayın Adem Soyel ve Sayın Cenk Paşa etkinlikten elde edilen geliri vakıf halkla ilişkiler sorumlusu Sayın Zalihe Karagil’e teslim etmiştir.

Vakıf Halkla İlişkiler Sorumlusu Zalihe Karagil yaptığı açıklamada, böylesi keyifli bir organizasyonda bulunduğu için kendini şanslı hissettiğini söyleyerek, muhteşem bir konserle Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı üye çocuklarına umut oldukları için başta organizasyonu mümkün kılan Sayın Adem Soyel ve Sayın Cenk Paşa olmak üzere katkı sağlayan Değirmenlik Belediye Başkanı Sayın Ali Karavezirler, Altın Kalpler Korosu Şefi Sayın Murat Çırakoğlu ve koro ekibine ve bilet alarak destek veren tüm bağış severlere sonsuz teşekkürlerini birkez daha sözlerine eklemiştir.


Benzer Haberler

Drag derneği sezonun ikinci “Time Attack” yarışını yapıyor

Voice Kıbrıs Haber

Cezaevindeki grev kaldırıldı

TAK

Hava, çarşamba gününe kadar yağmurlu olacak

TAK

Akıncı “40 yıllık eski siyaset yeni diye piyasaya sürüldü”

Voice Kıbrıs Haber

Sabiha Saraç için trombosit kan aranıyor

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda pazar günü motosiklet drag yarışı yapılacak

Voice Kıbrıs Haber