FeaturedKIBRIS

Akıncı’nın çağrısına Basın-Sen ses verdi

Basın Emekçileri Sendika Başkanı Ali Kişmir, Berlin’de gerçekleşen üçlü görüşme sonrası BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın açıklamalarını selamlayarak “Kıbrıs’ımızı yeniden birleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kişmir’in açıklaması şu şekilde:

“Berlin’de gerçekleşen üçlü görüşme sonrasında Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’in yapmış olduğu açıklama ve ortaya koyduğu kararlılığı selamlıyoruz. Özellikle her iki liderin de BM Genel Sekreteri ile gerçekleştirdikleri görüşmede fikir birliğine varmaları gelecek açısından çok büyük önem arz etmektedir.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın görüşme sonrasındaki açıklamaları içerisinde yaptığı “Tüm örgütler bu süreçte devrede olmalı” çağrısına ise güçlü bir şekilde ses veriyoruz ve Birleşik Kıbrıs için bu süreçte elimizden gelen tüm katkıyı ortaya koyacağımızı belirtiyoruz.

Beynimiz ve kalbimiz Kıbrıs’ta bir çözüm için mücadele etmemizi söylüyor. Bu uğurda sonuna kadar mücadele edeceğiz ve Kıbrıs’ımızı yeniden birleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız.”

(Voice of the Island – Basın-Sen)


Benzer Haberler

Arif Akkeleş’in ölüm sebebi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Amaç asgari ücreti haziran ayına sarkıtmaksa bunu asla kabul etmeyeceğiz”

TAK

ABD’de hava yolu şirketi 101 yaşındaki kadını uçuşa bebek olarak kaydetti

TAK

Küresel piyasalar Fed haftasına pozitif seyirle başladı

Voice Kıbrıs Haber

Brent petrolün varil fiyatı yüzde 0,73 düşüşle 87,56 dolar oldu

Voice Kıbrıs Haber

Bellapais İlkbahar Müzik Festivali Trio Konseri ile devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber