FeaturedKIBRIS

Ahmet Sennaroğlu özür diledi!

Mağusa Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne 3 Mayıs 2018 tarihinde başvuran bir hastaya gerekli acil tetkik ve tedavisi yapılıp hasta gözetim altına alındıktan sonra kendi isteğiyle hastaneden ayrılmasına rağmen Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu gereken tedavinin yapılmadığını ileri sürerek sosyal medya hesabından canlı yayın gerçekleştirmiş ve gerek hastane gerekse orada çalışan sağlık personeline yönelik asılsız ithamlarda bulunmuştu.

TIP-İŞ Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, kamu hekimlerini itibarsızlaştırmaya yönelik yaklaşımlar sergileyen tüm kesimlerle ilgili gerekli cezai işlemlerin yapılması için yasal yollara başvuracaklarını belirtmiş ve Mağusa Devlet Hastanesi’de görevli Dr. Cihan Tüccar, Ahmet Sennaroğlu’na ‘zem ve kadih’ (hakaret ve sövme) davası açılmıştı.

Ahmet Sennaroğlu sosyal medya hesabından “Ben Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu 03.03.2018 tarihinde sosyal medya üzerinden,Dr Cihan tüccar”ı da ilgilendiren yaptığım paylaşım ile ilgili sonradan öğrendiğim bazı gelişmeler bulunmaktadır.

Yaptığım paylaşımımda ilgili hastanın tedavisi uzman doktor tarafımdan düzenlenerek yapılmıştır ve hasta kendi imzası İLE isteği ile hastaneden ayrılmıştır.Doktor hanım mesleğinde gayet başarılı ve mesleğini düzgün bir şekilde icra ermektedir ve bu mesele ile ilgili Doktor hanımın herhangi su istimali yoktur.Yapmış olduğum paylaşımdan dolayı DR.Cihan Tüccar ve ailesinden özür diliyorum.” paylaşımında bulundu.

Sennaroğlu’nun özür dilemesinin ardından dosyanın geri çekildiği öğrenildi.

Voice of the Island / Mavi Ajans

 

 


Benzer Haberler

Büyükkonuk Eko Gün bu pazar

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (30 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Bugün sağanak bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber