FeaturedKIBRIS

Ağaca çarpıp devrilen araçta 3 genç yaralandı!

Yenierenköy ve İnönü’de meydana gelen iki ayrı kazada 3 genç yaralandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre dün akşam saat 22:00 sıralarında, Yenierenköy’de, 8 Ağustos Caddesi üzerinde, Sinan HÜRTAŞ (E-20), yönetimindeki EN 113 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru süratli bir şekilde seyrettiği sırada, dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu sağa meyilli viraja geldiğinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağından çıkarak, yol kenarında bulunan bordür taşlarına çarptı.

Çarpma sonrası kontrolsüz bir şekilde yoluna devam ederek yol dışında bulunan trafik levhasına arından da bir ikametgahın önünde bulunan ağaca çarparak ikametgahın avlusu içerisinde tavanı üzerinde devrilerek durdu.

Kaza sonucu yaralanan EN 113 plakalı araç sürücüsü Sinan HÜRTAŞ ile araçta yolcu olarak bulunan Ayhan TEYARECİOĞLU (E-19) ve Nihat TEYARECİOĞLU (E-17) Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ayhan TEYARECİOĞLU ve Nihat TEYARECİOĞLU Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olurken, Sinan HÜRTAŞ ise omurga kemiğinde kırık teşhisi ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine arından da Yakın Doğu Hastanesine sevk edilerek müşahede altına alındı.

Öte yandan bu sabaha karşı saat 00:50 sıralarında, İnönü kavşağı – İnönü köyü yolu üzerinde Hasan ACARCA (E-29), yönetimindeki CS 700 plakalı salon araç ile İnönü istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkarak toprak sete çarpıp takla attı.

Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Her iki kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber