FeaturedKIBRIS

Adli şubeye giderek teslim oldu!

(Kamalı Haber) – Lefkoşa’nın son dönemlerinde en popüler eğlence bölgesi olan Zahra Sokak‘ta meydana gelen ve infiale neden olan kavga olayı ile ilgili olarak 1 zanlı daha tutuklanarak , dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Emin Günal, zanlının mesele kapsamında daha önce tutuklanarak, önceki gün teminata bağlanan 4 zanlı  ve aranan şahıslarla birlikte kanunsuz topluluk oluşturarak, 22 Şubat 2024 tarihinde saat 22:30 raddelerinde Zahra Sokağa gittiklerini söyledi.

Polis, zanlının önceki gün adli şubeye gelerek, teslim olduğunu, ifadesinde diğer zanlılarla değil kendi aracıyla önce Berlin Bar’a gittiğini, ardından yemek için Hamburg Kafeye geçtiğini söylediğini aktardı.

Polis, zanlını beyanlarının araştırılacağını, kamera görüntülerinin incelendiğini kaydetti.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini, meselede tutuklanan 19 zanlının önceki gün teminata bağlandığını, aranan şahıslar olduğunu belirterek, bir gün süre istedi. Huzurunda verilen şahadet değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç , zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.


Benzer Haberler

Ağır koku gelen evden 12 ton çöp çıktı

NTV

Nöbetçi eczaneler (2 Mayıs 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Büyükkonuk – Kaplıca anayolundaki kazada 1 kişi hayatını kaybetti!

Voice Kıbrıs Haber

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde

NTV

Büyük Hamam kapılarını yeniden halka açıyor

Voice Kıbrıs Haber

Ersin Tatar bugün KKTC’den ayrılarak Gambiya’ya gidiyor

Voice Kıbrıs Haber