FeaturedKIBRIS

Aday olmayacağını açıklamıştı…

Daha önce Sosyal Medya hesabından Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olmayacağını duyuran Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu kararından vazgeçti.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de bulunduğu sırada kişisel Sosyal Medya hesabından açıklama yaparak Haziran 2018 seçimlerinde Belediye Başkanlığı’na aday olmayacağını açıklayan Ahmet Sennaroğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında farklı bir karar açıkladı.

“Hizmetlerim henüz bitmedi”

Bugün Büyükkonuk’ta bir basın toplantısı düzenleyen Sennaroğlu, Haziran 2018 seçimlerinde aday olacağını şu sözlerle duyurdu:

“2018 haziran seçimlerine belediye başkanlığına aday olmayacağımı duyurmuştum. 2014’ten bugüne dek, Büyükkonuk Belediyesi’ne bağlı köylerde yapmış olduğumuz hizmetlerin bitmediğine dair başta belediye çalışanlarım, belediyedeki insanlar, evime gelerek samimi şekilde “tekrardan aday ol” diyenlerle yaklaşık 3 gecedir mücadele verdim.

Belediye Meclis üyeleri arkadaşlarımla görüştüm. 7 üyeden 5’i aday olmam konusunda bana destek veriyor. Birkaç provokatör site dışında Karpaz’a kadar her yerde aday olmam için ısrarlar mevcut. Beldemiz için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Şahsıma güven ve destek veren belde insanının çağrıları beni gururlandırmış ve duygulandırmıştır. Hizmete yeminli bir kişi olarak Büyükkonuk Belediye Başkanlığı’na tekrardan aday olmam konusunda bana kesin karar üretmiştir. Dün itibariyle Hüseyin Özgürgün’le yaptığım toplantı sonrasında UBP Büyükkonuk Belediye Başkanlığı’na adaylığım partim tarafından bana tebliğ edilmiştir.”


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber