FeaturedKIBRIS

Ada’nın en iyi plajlarından biri hizmete giriyor

Ada’nın en iyi plajlarından biri olan Yenierenköy Belediyesi Halk Plajı hizmete giriyor.

Geçtiğimiz yıl 8 bin kişinin üzerinde yerli ve yabancı misafir ağırlayan plaj, bu sene Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak’ın girişimiyle yapılan yeni düzenlemelerle bu sayının rekor seviyeye ulaşması bekleniyor.

Çalışanların özverili çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Yenierenköy Belediyesi Halk Plajı’nın 3 Haziran Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacağı duyuruldu.

Yeşilırmak plajla ilgili yaptığı açıklamada, “Halk Plajımız Turizm Bakanlığı tarafından tahlilleri yapılmış, adanın en temiz denizine ve sahiline sahiptir” dedi.

Plajda ayrıca koruma altında olan “Kum Zambakları”nın çiçek açtıklarında görsel bir şölen ortaya koyduğunu belirten Yeşilırmak,  yeni destinasyonla adanın en güzel plajının halkın hizmetine sunulduğunu ifade etti.

 

Yeşilırmak, plaja girişin ücretsiz olduğunu, şezlong hizmetinden faydalanmak isteyen vatanaşların 5 TL ücret karşılığında bu hizmetten faydalanabileceklerini belirtti.

Plajda bulunan büfenin de aktif olduğu ifade eden Yeşilırmak, vatandaşların buradan yiyecek ve içeceklerini temin edebilecekleri belirtti.

Büfede bulunan yiyecek ve içecek fiyatları ise şu şekilde:

Voice of the Island-2019


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Mahkemede söz alan zanlı “Anlaştığım madde eksik geldi”

Voice Kıbrıs Haber

Gardiyanoğlu “Kamuya 20 engelli daha istihdam edilecek”

TAK

Özersay “Yeni tutuklamaların yapılacağını düşünüyoruz”

TAK

KTOEÖS’ten şok eylem

Voice Kıbrıs Haber

7 yıl hapse mahkum edilen zanlı Türkiye’ye iade edilecek!

Voice Kıbrıs Haber