FeaturedKIBRIS

Avrupa Komisyonunun Yapısal Reformlar Genel Direktörü Nava, Kıbrıs’ta temaslarda bulunuyor

Avrupa Komisyonunun Yapısal Reformlar Genel Direktörü Mario Nava, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Özel Temsilcisi Colin Stewart’la Kıbrıs’taki iki toplum arasındaki güven yaratıcı önlemleri görüştü.
Nava, twitterinde yer alan açıklamasında, salı günü öğleden sonra bir çalışma yemeğinde Colin Stewart’la bir araya geldiklerini ve çeşitli güven yaratıcı önlemleri  ele aldıklarını bildirdi.
Avrupa Komisyonunun Yapısal Reformlar Genel Direktörü Nava daha önce de Güney Kıbrıs Enerji, Ticaret ve Enerji Bakanı George Papanastasiou ile görüşmüştü.
Mario Nava’nın bir başka Twitter mesajında, Bakan Papanastasiou ile Kıbrıs’ta iki toplumlu fotovoltaik enerji tesisi kurulması dahil, yeşil enerji konusunu ele aldıkları verimli bir görüşme yaptıklarını belirtmişti.
AB yetkilisi, Kıbrıs’ta büyükelçilerle de birlikte çözüm sürecini nasıl destekleyecekleri ve Kıbrıslı Türklere yeniden birleşmenin gerçek faydalarını gösterecekleri daha fazla güven yaratıcı önlemlerin önemini tartıştıkları mükemmel bir görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetmişti.
( Kaynak KHA)


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK