FeaturedKIBRIS

Operasyon sonucu 3 kişi tutuklandı!

Gazimağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri dün saat 15.30 soraşaromda “Çıkmaz Sokak Operasyonu” gerçekleştirdi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, gerçekleştirilen operasyon kapsamında; 25 yaşındaki şahsın kullanımındaki araçta ve kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada; yaklaşık 1 kilo 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 30 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 9650 TL, 50 Sterlin, 950 Dolar ve 18.290 Euro nakit para bulundu.

Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 25 yaşındaki başka bir şahsın kullanımındaki araçta yapılan aramada ise yaklaşık 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 24 yaşındaki şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay Gamabel personelinin maaşlarının performans kriterlerine göre ödeneceğini açıkladı

TAK

Nijerya’da düzenlenen saldırılarda Sivil Ortak Görev Gücünden 25 kişi öldü

NTV

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (29 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Arıklı: “Bu kurultay YDP’nin gerçekten yeniden doğuşu olacaktır”

TAK

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber