FeaturedKIBRIS

Operasyon sonucu 3 kişi tutuklandı!

Gazimağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri dün saat 15.30 soraşaromda “Çıkmaz Sokak Operasyonu” gerçekleştirdi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, gerçekleştirilen operasyon kapsamında; 25 yaşındaki şahsın kullanımındaki araçta ve kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada; yaklaşık 1 kilo 10 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 30 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 9650 TL, 50 Sterlin, 950 Dolar ve 18.290 Euro nakit para bulundu.

Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 25 yaşındaki başka bir şahsın kullanımındaki araçta yapılan aramada ise yaklaşık 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 24 yaşındaki şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.


Benzer Haberler

Fransa’dan iki adet OPV 50 tipi devriye gemisi alınıyor

Bugün hava nasıl olacak? (25 Ağustos Çarşamba hava durumu tahminleri)

Voice Kıbrıs Haber

“Bir tablet, bir çocuk; güvenli bir gelecek” kampanyası için hesap numaraları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

Mağusa çöplük alanında bugün eylem düzenleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Miçotakis’in Covid-19 testi pozitif çıktı, seçim kampanyasını askıya aldı

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (12 Ağustos 2023)

Voice Kıbrıs Haber