FeaturedKIBRIS

Atina Belediye Başkanı’ndan destek mesajı

Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’in, Atinalıların sevgi ve saygı mesajını Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis’e ilettiği belirtildi.

Haravgi gazetesi, Kıbrıs’ın güneyinde bulunan Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’in, Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis ile gerçekleştirdiği görüşmeye yer verdi.

Habere göre, Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’i kabulünde, ortak mücadelelerden, düşüncelerden ve süreçten söz ederek Atina Belediye Başkanı’na en iyisinin olması temennisinde bulundu.

Bakoyannis ise yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Anastasiadis’e “sevgi ve saygı” mesajını ilettiğini belirtirken, bu zorlu mücadelede Kıbrıs Cumhuriyeti’nin yanında ve destekçisi olduklarını da ifade etti.

Kostas Bakoyannis, temasları çerçevesinde dün ayrıca Lefkoşa Rum Belediye Başkanı Konstantinos Yorgacis ile bir araya gelerek yerel yönetimler, kültürel ve toplumsal alanda işbirliği yapılması, iki şehrin gelecekte ortak faaliyetlerde bulunması gibi konuları ele aldı.

(TAK)


Benzer Haberler

KSTU’da yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Remziye Seven teminatla serbest bırakıldı

TAK

Hayvanlarını başkasının tarlasında otlatan şahsa yasal işlem!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de sahtekarlıkla para temini ve büyücülük!

Voice Kıbrıs Haber

Girne’de markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

3 alkollü sürücü kaza yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Holguin yarın adaya geliyor

Voice Kıbrıs Haber