FeaturedKIBRIS

Atina Belediye Başkanı’ndan destek mesajı

Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’in, Atinalıların sevgi ve saygı mesajını Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis’e ilettiği belirtildi.

Haravgi gazetesi, Kıbrıs’ın güneyinde bulunan Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’in, Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis ile gerçekleştirdiği görüşmeye yer verdi.

Habere göre, Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis’i kabulünde, ortak mücadelelerden, düşüncelerden ve süreçten söz ederek Atina Belediye Başkanı’na en iyisinin olması temennisinde bulundu.

Bakoyannis ise yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Anastasiadis’e “sevgi ve saygı” mesajını ilettiğini belirtirken, bu zorlu mücadelede Kıbrıs Cumhuriyeti’nin yanında ve destekçisi olduklarını da ifade etti.

Kostas Bakoyannis, temasları çerçevesinde dün ayrıca Lefkoşa Rum Belediye Başkanı Konstantinos Yorgacis ile bir araya gelerek yerel yönetimler, kültürel ve toplumsal alanda işbirliği yapılması, iki şehrin gelecekte ortak faaliyetlerde bulunması gibi konuları ele aldı.

(TAK)


Benzer Haberler

İki toplumlu “The Hunt” isimli filmin Lefkoşa’nın güneyinde gösterimi yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

“Genel Sekreter’in temsilci atamasını önleyecek herhangi bir engel çıkacağını zannetmiyorum”

TAK

KTAMS, görevlendirmeler ve nakiller ile ilgili mahkemeye başvuruyor

Voice Kıbrıs Haber

“Özel sektörle kamu arasındaki farkı ortadan kaldırmak da en büyük reformlarımızdan birisi olacak”

‘Kış zor geçecek’

Voice Kıbrıs Haber

“İki toplumlu, iki kesimli federal çözüme bağlıyız”