FeaturedKIBRIS

DAÜ öğrencisi felakette kayıp!

Antalya’nın Kemer ilçesindeki hortumda, bulunduğu aracın dereye sürüklenmesiyle kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar DAÜ’de öğrenim görüyordu.

Kemer’de bulunduğu aracın dereye sürüklenmesiyle kaybolan üniversite öğrencisi Buse Acar’ı arama çalışmaları devam ederken, DAÜ Rektörlüğü açıklama yaptı.

Açıklamada, Acar’ın Fen ve Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü İkinci Sınıf Öğrencisi olduğu ve DAÜ Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Turgay Bülent Göktürk’ün, rektörlük tarafından görevlendirilerek, Acar’ın ailesi ile görüşmek ve olayı yerinde takip etmek amacıyla bugün Antalya’ya gittiği ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’nin Antalya ilinde dün meydana gelen hortum faciasında annesiyle birlikte yolculuk yaptığı arabanın dereye sürüklenmesi sonucu kaybolan, Üniversitemiz Fen ve Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölümü İkinci Sınıf Öğrencisi Kader Buse ACAR için büyük bir üzüntü duymaktayız.

Dün akşam olayın öğrenildiği ilk andan itibaren DAÜ Rektörlüğü olarak Antalya’daki resmi makamlarla irtibata geçerek olayla yakinen ilgilenilmiş ve bu sabah itibarı ile DAÜ Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Sayın Yrd. Doç. Dr. Turgay Bülent GÖKTÜRK, Rektörlüğümüz tarafından görevlendirilerek, söz konusu öğrencimizin ailesi ile görüşmek ve olayı yerinde takip etmek amacıyla bugün Antalya’ya gitmiştir.

Bu vesile ile olayda hayatlarını kaybedenlere allahtan rahmet ,yaslı ailelerine başsağlığı dileriz.Tüm dualarımızın öğrencimizle birlikte olduğunu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

 



Benzer Haberler

Yapay zeka yarışı kızışıyor… Google yeni ürünlerini tanıttı

AA

2 zanlı teminatla serbest bırakıldı, 1 zanlı iste tutuklu yargılanacak!

Voice Kıbrıs Haber

Uzmanından uyarı “Ani olarak ortaya çıkar ve çok ağır seyreder”

AA

Tatar “Direkt uçuşlarla bu önemli köprüyü daha da pekiştirmek temennimiz”

TAK

Devlet Piyangosu çekildi! (15 Mayıs 2024 tam liste)

Voice Kıbrıs Haber

Euro 35 TL’yi aştı, Sterlin 41 TL’ye yaklaştı!

Voice Kıbrıs Haber