FeaturedKIBRIS

Burs başvuruları uzatıldı

Milli eğitim bakanlığından yapılan açıklamada 2018-2019 Eylül dönemi burs başvuruları 12 Ekim 2018 Cuma gününe kadar uzatıldığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklama şu şekilde:

Bu yıl ilk kez https://yobis.mebnet.net adresinden online olarak yapılan burs başvuru kabullerinde tüm öğrencilerimizin ilgili portala üyelik işlemlerini gerçekleştirdikten sonra başvuracakları burs kapsamında evrak yükleme işlemini gerçekleştirip burs başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Sisteme sadece üyelik gerçekleştirip burs başvurusu yapmayan veya sistem üzerindeki işlemlerini gerekli şekilde tamamlamayan öğrencilerimizin sonraki burs talepleri değerlendirmeye alınmayacağından tüm öğrencilerimizin belirtilen tarihe kadar başvurularını tamamlamış olmaları önem arz etmektedir.
Bu yıl ilk kez burs başvurusu yapan yükseköğrenim öğrencileri yanında geçmiş dönemlerde Müdürlüğümüzden farklı kategorilerde burs hakkı kazanıp devamını talep eden öğrencilerimiz de 2018-2019 Eylül dönemi burs başvurularını yukarıda belirtilen şekilde yenilemelidirler.
Başvuru işlemini tamamlayan her öğrencinin kayıtlı e mail adresine sistem üzerinden bir “Burs Başvuru Kodu” gönderilecektir. İsteyen öğrencilerimiz bu kod ile sistem üzerinden burs başvuru belgelerinin çıktısını da alabileceklerdir.
Yüksek Öğrenim öğrencilerimize önemle duyrulur.

Benzer Haberler

Mağusa’da Kara Boru Operasyonu!

Voice Kıbrıs Haber

15 ve 17 yaşlarındaki iki kişi kayıp!

Voice Kıbrıs Haber

Yıldırım’da kerpiç ve ahşap evde yangın çıktı

Voice Kıbrıs Haber

Denizi seyrederken yuvarlanarak düşen şahıs yaralandı

Voice Kıbrıs Haber

Sinan Kuvvet yaşamını yitirdi

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa ve Girne’de kaza: 2 sürücü tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber