FeaturedKIBRIS

8 aylık bebeği evde yalnız bırakıp içki içmeye gitti!

Güney Kıbrıs’ın Mağusa bölgesinde yaşayan 38 yaşındaki Bulgaristan uyruklu şahıs,  8 aylık bebeği evde yalnız bırakarak içki içmeye gitti.

Voice Of The Island-2018

Güney Kıbrıs haber kaynaklarına göre olay, polislerin gece devriyede oldukları sırada, Prodaraya doğru şüpheli halde seyreden aracı durdurmak istedi, dur emrine uymayarak kaçan aracın plakasını alan polis ev adresini tespit ederek Söz konusu adrese gitmeleri üzerine ortaya çıktı.

Haberde, polisin gittiği adresteki evden bebek ağlama seslerinin geldiğini, sesin geldiği yöne gittiklerinde evin alt katında bulunan açık penceresinden baktıklarında, yatağında olan ve durmadan ağlayan bir bebek gördüklerini, bunun üzerine evin kapısını çalarak kapının açılması için seslendiklerinde ise cevap alamadıkları ifade edildi.

Kısa süre sonra polisten kaçan aracın eve gelmesi üzerine evin içerisinde arama yapan polis, evde hiç kimsenin olmadığını ve 8 aylık bebeğin evde tek başına bırakılmış olduğunu tespit etti.

Haberede, Bulgaristan uyruklu 38 yaşındaki adamın bebeğin babası olduğu ve adama yapılan alkol testinde 90 promil alkol tespit edildiği, konu ile alakalı bilgilendirilen annein ise bebeğin bakımını üstlendiği belirtildi.

 


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber