KIBRIS

65 sürücü hakkında ileri işlem!

Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında dün öğleden sonra 15:00 – 17:00 saatleri arasında “Asayiş ve Trafik Operasyonu” düzenlenmiştir.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre; operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren kahvehaneler, bet ofisleri ve alkollü içki satılan yerlerde yapılan kontroller neticesinde kanunsuz herhangi bir durum tespit edilmedi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu, toplam 234 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 32 araç sürücüsü hakkında da ileri işleme gidildi.

İSKELE DE TRAFİK VE HUZUR OPERASYONU YAPTI

Öte yandan dün 17:30-19:30 saatleri arasında da İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında, “Trafik ve Huzur Operasyonu” düzenlendiği bildirildi.

Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri ve kumarhanelerin kontrol edildiği ve herhangi  bir olumsuz duruma rastlanmadığı bildirildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu toplam 256 araç kontrol edilirken suç işlediği tespit edilen 33 araç sürücüsü hakkında ise ileri işleme gidildi.


Benzer Haberler

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Havai fişek kullanımı mercek altında

TAK

8 kundaklama olayına karışan kişi tutuklandı

TAK

Afrodit yatağıyla ilgili öneri ikinci kez reddedildi

TAK

Üstel ve Yılmaz’dan Ankara’da narenciye için mutabakat zaptı

TAK

2024 basın özgürlüğü endeksinde Kuzey Kıbrıs 90’ıncı sırada yer aldı

TAK