KIBRIS

T&T Şirketi 3 milyon Euro’yu ödedi!

Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı, T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ticareti Şirketi Limited’le ilgili sorunun aşıldığını açıkladı.

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, şirketin KDV faizi olarak ödemekle yükümlü olduğu 3 milyon Euro tutarındaki meblağı ödediğini kaydetti.

Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada,T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ticaret Şirkteti Limited’in 3 Milyon Euro’luk vergi ödemeleri ile ilgili sorunun aşıldığı bildirildi.

Açıklamada Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile biraraya gelen şirket yetkililerinin karşılıklı istek ve itirazları görüştüğü ve sorunun aşıldığı kaydedildi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, şirketin, KDV faizi olarak ödemekle yükümlü olduğu 3 milyon Euro tutarındaki meblağı ödediğini kaydetti.

Toplantı esnasında ortaya konulan görüşlerden, bazı konularda şirketin haklı olabileceğini ve bu nedenle önümüzdeki hafta içinde yeniden bir araya gelerek daha detaylı bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Denktaş, her iki tarafın teknik ekiplerinin iyi niyetle ileriki günlerde benzeri anlaşmazlıkların ortaya çıkmaması için gayret sarf edeceğini belirtti.


Benzer Haberler

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Havai fişek kullanımı mercek altında

TAK

8 kundaklama olayına karışan kişi tutuklandı

TAK

Afrodit yatağıyla ilgili öneri ikinci kez reddedildi

TAK

Üstel ve Yılmaz’dan Ankara’da narenciye için mutabakat zaptı

TAK

2024 basın özgürlüğü endeksinde Kuzey Kıbrıs 90’ıncı sırada yer aldı

TAK