FeaturedKIBRIS

44 ve 51 yaşındaki iki kişi cinayet kurbanı!

Limasol’a bağlı İpsona’da dün sabaha karşı bir birahanede çıkan kavga sonucunda, 44 yaşındaki Marios Onisiforu’nun hayatını kaybettiği haber verildi.

Rum haber kaynakları ayrıca, bugünkü haberlerinde, kavga sonucunda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 51 yaşındaki Mihalakis Mihail’in de hayatını kaybettiğini duyurdu.

Hayatını kaybeden şahısların, birahanede çıkan kavgada, aralarında anlaşmazlık bulunan ve zanlılarla kavgaya tutuşan 43 yaşındaki arkadaşlarına yardım etmek isterken cinayete kurban gittiğini yazan Alithia gazetesi, olay sonucunda 49 ve 54 yaşlarındaki iki kişinin tutuklandığını ve Limasol Kaza Mahkemesi tarafından 8 gün gözaltına kalmalarına karar verildiğini belirtti.

Haberde, 44 yaşındaki Onisiforu’nun aldığı bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybettiği, olayın faillerinin esas hedefi olan 43 yaşındaki şahsın ise olay sonucunda hafif yaralandığı ifade edildi.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK