GenelKIBRISKültür Sanat

Supernova’dan albüm müjdesi!

Supernova

Ülkemizin sevilen müzik grubu Supernova yeni albümünün çıktığını müjdeledi. Yakında kliplerinin de yayında olacağını sevenlerine haber veren grup “Meram” adlı yeni albümlerinin tanıtımı için paylaşımda bulundu.

Supernova’nın müjdesi:

Veeeee albümümüz uzuuun bir bekleyişin ardından çıktı çıktı çıktı! Olgun sözlerin teze melodilerle arkadaşlık ederek büyüdüğü, duygularımızı sakladığımız bedenlerimizden kalbinize ulaşması için titreştirdiğimiz seslerin kayıt altına alındığı “Meram” ismindeki albümümüzün hayatınıza ve ruhunuza pozitif enerji, aklınıza yeni bir pencere açmasını dileriz. Bizi Spotify’dan dinleyebilir, Facebook ve Instagram sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.
Bir yıllık albüm sürecinde bize kapılarını sonuna kadar açan, profesyonel olurken samimi olmayı unutmayan harika bir aileyle çalışma imkanı sunan “Arpej Yapım” ekibine, “Olmuyor” şarkısına yorum katmamıza izin veren sevgili dostumuz Acar Akalın’a, her zaman manevi desteğini sonuna kadar arkamızda hissettiğimiz bizi dünyaya getiren sevgili ailelerimize, ilk şarkımızdan itibaren bize inanan ve destek veren sevgili dinleyicilerimize, Kıbrıs’ta küçük bir rastlaşmayla başlayıp bizi İstanbul’a taşıyan, sesini duyurmak isteyen tüm müzisyenlere sahnesini, stüdyosunu ve kalbini açan, bizim için bir hayali gerçekleştiren, müzik adına sonsuz mesai ve emek harcayan, gerçek bir müzik insanı ve dost olan Umut Kuzey’e sonsuz teşekkür ederiz.
Video klipimizin de çok yakında yayında olacağını müjdelemek isteriz. Keyifli dinlemeler…

Albümü dinlemek için tıklayın

 


Benzer Haberler

Ombudsman, haksız ek çalışma ödeneği raporunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Ünal Üstel “Hayat pahalılığı asgari ücrete de yansıtılacak”

TAK

957 sürücü telefon kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

STÖ ve kuruluşların iki toplumlu ortak 1 Mayıs etkinliği Ledra Palas ara bölgede

Voice Kıbrıs Haber

257 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Ailesini aramak için ödünç aldığı telefonu vermeyen şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber