FeaturedKIBRIS

15 Yaşındaki genç, annesinin arabasını kaçırınca

Gönyeli Yenikent’te dün akşam saatlerinde, iddiaya göre annesine ait otomobili gizlice alarak arkadaşlarıyla gezintiye çıkan 15 yaşındaki sürücü İ.N’nin beş dakikalık keyfi, pahalıya mal oldu.

Çocuk şoför, yönetimindeki aracıyla kaldırıma çarptıktan sonra bir evin bahçe duvarına girdi. Kazada diz kapağından yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan arkadaşları kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza esnasında kaldırımda kimsenin olmaması büyük şans olarak nitelendirildi.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar, yaşları 14 ile 15 arasında değişen çocukların tehlikeli bir oyun seçtiğini, yaşanan kazada ‘ciddi bir yaralanmanın olmadığını söyledi.

Otomobil, evin bahçe duvarına çarptı

Edinilen bilgilere göre kaza, dün akşam saat 20.30’da meydana geldi.

15 yaşındaki sürücü İ.N, sokak arasında yönetimindeki JZ 024 plaklı otomobille seyrettiği sırada sola meyilli viraja süratli giriş yapınca aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil,  kaldırıma vurduktan sonra bir evin bahçe duvarına çarptı.

Kazada, çarpmanın etkisiyle sağ diz kapağından yaralanan sürücü, olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Kaynak: KIBRIS GAZETESİ


Benzer Haberler

“Sokakta olacağız”

Voice Kıbrıs Haber

Maraş Belediye Başkanı Simos Yoannu oldu

Voice Kıbrıs Haber

Raif Arif Özyiğit hayatını kaybetti

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KKTC ziyaretine tepkiler devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber

HTKS Ercan’da 10.30-13.00 saatleri arasında grev yapacak

Voice Kıbrıs Haber

Bazı bölgelerde 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak

Voice Kıbrıs Haber