FeaturedKIBRIS

4 ilçede asayiş ve trafik denetimi!

25-26.01.2019 tarih ve 21:00-01:00 saatleri arasında Mağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele’de asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştiği bildirildi.

Mağusa’da gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhanelerde yapılan denetimlerde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 8 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildiği belirtildi.

Ayrıca denetimler kapsamında Kıbrıs’ın kuzeyinde izinsiz ikamet eden 4 kişi ve tasarrufunda uyuşturucu madde tespit edilen bir kişi de tutuklanarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 673 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 154 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken sigortasız araç kullanma suçundan dolayı 2 araç trafikten men edildi.

Girne’de gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren, kumarhaneler, barlar, kahvehaneler ve diskolarda denetimler gerçekleşti. Denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 10 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 510 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 107 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken muhtelif suçlardan dolayı 7 araç trafikten men edilmiştir.

Güzelyurt’ta gerçekleşen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehanelerde yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi..

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 114 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 33 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidilmiştir.


Benzer Haberler

İngiltere’deki yerel seçimlerde birçok bölgede sonuçlar belli oldu

TAK

ABD: İsrail’in Refah’a kapsamlı “kara operasyonuyla” ilgili bir plan görmedik

TAK

İspanya hükümeti, “Ulusal Boğa Güreşleri Ödülü’nü” kaldırdı

Voice Kıbrıs Haber

Somali’de şiddetli yağışlar nedeniyle en az 8 bin kişi evini terk etti

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Havai fişek kullanımı mercek altında

TAK