FeaturedKIBRIS

Bayram yemeği kanla sona erdi

Karaoğlanoğlu’nda önceki akşam bayram yemeği için S. H.’nın evinde bir araya gelen aileler keyifli başlayan geceyi tatsız bitirdi.

Karaoğlanoğlu’nda önceki gece 23.55 sıralarında, bayram yemeği için bir araya gelen S. H. ile dayısı H. M. arasında başlayan sözlü tartışma bir anda büyüyüp kavgaya dönüştü.

H. M., evinde misafir olduğu S. H.’nin çenesini tasarrufunda bulundurduğu bıçakla keserek yaraladı.

H. M., öfkesini yenemedi, daha sonra arabasından aldığı balta ile S. H.’nin üzerine yürüdüğü esnada baltanın sapıyla kendilerini ayırmaya çalışan annesi S. M.’nin sol koluna vurup, kolunun kırılmasına sebep oldu.

Kavga şiddetini arttırdı, S. H. de o sırada yerden aldığı küreğin sapı ile dayısı H. M.’nin kafasına vurarak ağır yaralanmasına sebep oldu.

Biri hastanede diğeri hücrede

S. H.’nin küreğin sapı ile başına vurması sonucu ağır yaralanan H. M. ve tartışmayı ayırmaya çalışırken, H. M. tarafından yaralanan S. M., Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

S. M. ilk yardım tedavisinin ardından taburcu oldu, H. M.’nın tedavisi sürüyor.

S. H. ise tutuklandı.

Bayramı hücrede geçirecek

Aralarında çıkan kavga sonucu dayısı H. M.’yi ağır yaralayan S. H., soruşturma maksatlı gözaltına alınarak tutukluluk talebi ile dün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin mahkemede verdiği ifadede, zanlının olayla ilgili polise gönüllü ifade verdiğini kaydetti.

Polis memuru Özmüezzin, olayla ilgili soruşturmanın henüz yeni başladığını kaydederek, henüz alınması gereken ifadeler olduğunu ve zanlının gönüllü ifadesinin teyit ve tekzibinin yapılamadığını belirtti.

Özmüezzin, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının methaldar olduğu “Adam öldürmeye teşebbüs”, “Ağır yaralama”, “Yaralama” ve “Vahim zarar” suçlarının oldukça ciddi suçlar olduğuna dikkat çekerek soruşturmanın salimen tamamlanması amacı ile zanlı S. H.’nin 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Kaynak: HAVADİS



Benzer Haberler

Yapay zeka yarışı kızışıyor… Google yeni ürünlerini tanıttı

AA

2 zanlı teminatla serbest bırakıldı, 1 zanlı iste tutuklu yargılanacak!

Voice Kıbrıs Haber

Uzmanından uyarı “Ani olarak ortaya çıkar ve çok ağır seyreder”

AA

Tatar “Direkt uçuşlarla bu önemli köprüyü daha da pekiştirmek temennimiz”

TAK

Devlet Piyangosu çekildi! (15 Mayıs 2024 tam liste)

Voice Kıbrıs Haber

Euro 35 TL’yi aştı, Sterlin 41 TL’ye yaklaştı!

Voice Kıbrıs Haber