FeaturedKIBRIS

Cansız bedeni dolaptan çıktı

45 yaşındaki bir çocuk annesi Zehra Sorver evinin dolabında ölü olarak bulundu

Alayköy sakini 45 yaşındaki bir çocuk annesi Zehra Sorver dün akşam eşi tarafından evin dolabında ölü olarak bulundu. Sorver’in yarı çıplak olduğu, boynunda morluklar olduğu öğrenildi. Ayrıca evden ziynet eşyası çalındığı bilgisi de elde edilirken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Sorver’in eşi ve yakınları sorguya alındı. Ev hanımı ve 17 yaşında bir erkek çocuk sahibi olduğu öğrenilen Sorver’in sürekli eşi Levent Sorver ile tartıştığı ve zaman zaman evi terk ettiği ileri sürüldü.
Cansız bedeni dolaptan çıktı

Alayköy’de yaşayan 45 yaşındaki Zehra Sorver dün saat 21.00 sıralarında ölü olarak bulundu. Sorver’i eşi Levent Sorver’in bulduğu belirtildi.

Makinist olan Levent Sorver’in eve parça almaya gittiğini, dolabı açtığında eşini ölü olarak bulduğunu söylediği öğrenildi. Elbise dolabında yarı çıplak bir şekilde bulunan talihsiz kadının boynunda morluklar, vücudunda darp izleri olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde uzun süren incelemelerin ardından Sorver’in cesedi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne sevkedildi.

 
Tamamı için tıklayın
 
Kaynak: STAR KIBRIS

Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Zanlı ilk etapta 3 gün tutuklu kalacak!

Voice Kıbrıs Haber