FeaturedKIBRIS

Kıbrıs Rallisi’nin güzergahında Kuzey Kıbrıs

“Avrupa Ralli Şampiyonası” (ERC) ile “Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın” (MERC) bir ayağı olan ve bu yıl 16–18 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Kıbrıs Rallisi’nin “Lefkoşa Özel Etabı’nın”, biletsiz olacağı ifade edildi.

Fileleftheros gazetesi “Lefkoşa Özel Etabı Biletsiz-Kıbrıs Rallisi Yine Özgür Bölgelerden İşgal Altındaki Bölgelere Geçecek” başlıklı haberinde, Kıbrıs Rallisi’nin belki de en çok sevilen ve Lefkoşa’nın gerek Kuzey, gerek de Güney bölgesinin caddelerinde gerçekleştirilen “Lefkoşa Özel Etabını”, bu yıl herkesin bilet almadan izleme fırsatına sahip olacağını yazdı.

Konuyla ilgili olarak dün düzenlenen basın toplantısına dayanarak, rallinin açılış ve kapanış törenlerinin, Larnaka-Finikudes ile Ay. Napa limanı olmak üzere farklı yerlerde yapılacağını yazan gazete, rallinin bu yıl Eurosports ve Al Jazeera kanallarından yayınlanacağını da kaydetti.

Rallinin katılımcıları arasında, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 13 farklı ülkeden 75 ekip bulunduğunu kaydeden gazete, Kıbrıslı Türklere ait ekiplerin de ralliye katılacağını ifade etti.

Gazete, “Lefkoşa Özel Etabı”nın bu yıl aynı gün içerisinde iki kez geçileceğini de ekledi.


Benzer Haberler

İngiltere’deki yerel seçimlerde birçok bölgede sonuçlar belli oldu

TAK

ABD: İsrail’in Refah’a kapsamlı “kara operasyonuyla” ilgili bir plan görmedik

TAK

İspanya hükümeti, “Ulusal Boğa Güreşleri Ödülü’nü” kaldırdı

Voice Kıbrıs Haber

Somali’de şiddetli yağışlar nedeniyle en az 8 bin kişi evini terk etti

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Havai fişek kullanımı mercek altında

TAK