FeaturedKIBRIS

İçki hırsızları yakalandı

Girne’de bir bardan çalınan 7 bin TL değerindeki alkollü içekle ilgili 2 kişi tutuklandı. Tutuklananların geçtiğimiz Mayıs ayında Demirhan’daki meyhanelerden hırsızlık yaptığı belirlendi. Yaşları 23 ile 25 olan söz konusu iki gencin tasarruflarında uyuşturucu madde de bulundu.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, 26 Mayıs’ta Girne’de Mete Adanır Caddesi’ndeki Retro isimli barın mutfak kapısı hasara uğratılarak içeri girildi ve 7 bin TL değerindeki muhtelif markalarda alkollü içecek çalındı. Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen H.A.(E-23) ve M.G.(E-25) tutuklandı.

OTEL VE JENERATÖR ODASINDA İÇKİ VE UYUŞTURUCU MADDE

Söz konusu kişilerin kaldığı otel odasında ve iş yerlerine ait jeneratör odasında yapılan aramada muhtelif markalarda 43 şişe içki, uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 10 adet hap ve yaklaşık yarım gram ağırlığında uyuşturucu madde içerdiğine inanılan kırık hap bulundu, emare olarak alındı.

DEMİRHAN’DAKİ İKİ MEYHANEDEN İÇKİ, KURUYEMİŞ VE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR ÇALMIŞLARDI

H.A.’nın ve M.G.’nin ileri sorgulamalarında 22 Mayıs’ta Demirhan’daki “Kafama Göre” ve “Mağdurlar” meyhanelerinden içki, kuruyemiş ve dizüstü bilgisayar çaldıkları da tespit edildi.

Polisin soruşturması sürüyor.



Benzer Haberler

Cypfruvex, yurt dışından makine kiralıyor

TAK

Üstel ve Yılmaz Ankara’da Mali İşbirliği Protokolü’nü ele aldı

TAK

Mona Lisa’nın bir gizemi daha çözüldü

NTV

Cinayete teşebbüs eden zanlı mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

Uluçay “Su akışının normal haline gelmesi pazartesi gününü bulabilir”

TAK

Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD’de açıklanacak enflasyon verilerine odaklandı

AA