FeaturedKIBRIS

Uyuşturucu tasarrufundan tutuklandılar

uyuşturucu

Polis, kanunsuz uyuşturucu madde ziraatı ve kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu nedeniyle 6 kişiyi tutukladı.  

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, dün öğle saatlerinde, Lefkoşa’nın Yenişehir bölgesinde, T.S.B.(K-46), C.Y.N.M.(E-31) ve Z.G.B.’nin (E-29) evinde yaptığı aramada, bahçede ekili hintkeneviri olduğuna inanılan 62 kök bitki buldu. Bahse konu şahısları tutuklayan polis, bitkileri de emare olarak aldı.

Polis Basın Subaylığı, dün saat 17.00 sıralarında, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir iş yerinde 100 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 959 adet Extacy türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap ele geçirildiğini açıkladı. Olayla bağlantısı tespit edilen M.B.(E-35), D.G.(E-33) ve E.D.(E-42) tutuklandı. Akabinde E.D’ye ait tır araçta yapılan aramada; 99 adet Extacy türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap ve 294 paket cinsel gücü arttırıcı jel bulundu.

D.G’nin evinde yapılan aramada 187 adet Extacy türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap, yaklaşık 1,5 gram ağırlığında kokain türü, yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyle 42 adet cinsel gücü artırıcı jel bulundu.

 


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK